Прокуратурата се самосезира за публикуваните в онлайн медии нови снимки от

...
Прокуратурата се самосезира за публикуваните в онлайн медии нови снимки от
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва нови снимки от спалнята на Борисов

Прокуратурата се самосезира за оповестените в онлайн медии нови снимки от спалнята на лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. " Вчера, 09.11.2021 година, Софийска градска прокуратура се самосезира по отношение на обява в интернет уебсайт, съпроводена със снимков материал. Възложена е инспекция по реда на член 145 от Закона за правосъдната власт. За резултатите от инспекцията обществеността ще бъде навреме осведомена ", се споделя само в известието на държавното обвиняване.

Във вторник няколко уеб страницата разгласиха снимки на спящия Борисов, увит с забрадка. Стаята е същата. В чекмеджето на нощното му шкафче, сходно на фотосите, изтекли през лятото на 2020 година, се виждат пачки евро. На новите фрагменти липсват златните кюлчета, които бяха снимани преди. Отново се вижда револвер, а на една от фотосите - и презерватив. Чаршафите на фрагментите, появили се през вчерашния ден, се разграничават. Вероятно снимките са снимани по друго време. Различни са и от тези на фрагментите през 2020 година

За предните фотоси някогашният министър председател твърдеше, че са режисура. А пред немския " Франкфуртер Алгемайне Цайтунг " сподели, че били направени от жена, с която имал близки връзки и я назова Мата Хари. Прокуратурата предприе следствие и при предходния случай, само че след това го приключи, така като експертизата потвърдила, че фрагментите са манипулирани.

Преди дни Борисов още веднъж загатна за миналогодишните фотоси. По думите му към този момент не смее да се съблече като си ляга. Той твърдеше, че знаел, че вътрешният министър Бойко Рашков и президентът Румен Радев му " готвят още нещо ", както и че чака още веднъж да го снимат с кюлчета. " Заснели сме всичко в централата и в къщата в Банкя, с цел да не ми донесат пак кюлчета ", разяснява той и добави:  " Спя по спортен екип, тъй като не дръзвам да се съблека в дома си. "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР